Η εταιρία μας ακόμη και σε συνθήκες lockdown συνεχίζει τις εργασίες και τα προγράμματα που συμμετέχει Στο πρόγραμμα κουπόνια καινοτομίας ΜΜΕ κεντρικής Μακεδονίας με θέμα τυποποίηση της παραγωγικής διαδικασίας παραδοσιακής πυτιάς με προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση και εφαρμογή μεθόδων για παραγωγή υγρής πυτιάς με το τμήμα του ΑΠΘ και ελληνική παραγωγική μονάδα. -Συμμετοχή και ενημέρωση της
Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδων αποβλήτων επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου Η επεξεργασία των αποβλήτων που προκύπτουν από το φάσμα βιομηχανικών δραστηριοτήτων επεξεργασίας ελιάς και ελαιόλαδου (βιομηχανικά απόβλητα) συνήθως παρουσιάζει μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα, με συνέπεια η διαχείριση τους να είναι εκτός βασικού αντικειμένου για μια βιομηχανία, καθιστώντας την επιρρεπή σε παραβάσεις και υπέρβαση των ορίων απόρριψης σε
Edible paper Συνεχίζουμε την ανάπτυξη και εξέλιξη στο νέο προϊόν του εργαστηρίου μας, παραγωγή εδώδιμου χαρτιού από το κέλυφος του καφέ και την εφαρμογή του για 100% ανακυκλώσιμες κούπες υγρών, χαρτί περιτυλίγματος αρτοζαχαροπλαστικής και χιλιάδες άλλες εφαρμογές με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Η μέθοδος επεξεργασίας μας δεν είναι περίπλοκη, έτσι το τελικό προϊόν μας ως ανακυκλώσιμο
Edible paper Συνεχίζουμε την ανάπτυξη και εξέλιξη στο νέο προϊόν του εργαστηρίου μας, παραγωγή εδώδιμου χαρτιού από το κέλυφος του καφέ και την εφαρμογή του για 100% ανακυκλώσιμες κούπες υγρών, χαρτί περιτυλίγματος Αρτοζαχαροπλαστικής και χιλιάδες άλλες εφαρμογές με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα ‘’coffee waste, think green‘’ Edible and recyclable paper from silver skin coffee (CSS) Συνοπτικά,
New projects on new product development with Greekpistachio pralines. New tastes with Taxini and nuts New product Development on KETOGENIC diet bars – New recipes, new products New ice cream tastes, new avocado taste, Vegan New offices, conference, chat and meeting room.
New offices, presentation and meeting rooms Detrop / Artozyma Thessaloniki 2020 Presentation on a successful creative development business concept New research project (standardization of cheese rennet) Sohos rennet –AUTH-NFPDI. Study on the standardization of traditional cheese rennet from young nursing sheeps and lamps (abomasum)
Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο