Σχετικά με εμάς

Βοηθάμε τους πελάτες μας να οραματίζονται

Είμαστε μια εταιρεία που σχεδιάζει καινοτόμες εφαρμογές με έδρα την Θεσσαλονίκη και επικεντρώνεται στο να βοηθά τους πελάτες να οραματίζονται και να χτίζουν το μέλλον, αντί να το κατακλύζουν.

 

Δραστηριοποιούμαστε στον Aγροδιατροφικό τομέα, με στόχο την συμβουλευτική́ σε εταιρίες πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης. Αξιοποιώντας αποδεδειγμένες μεθοδολογίες και πολύτιμη εμπειρογνωμοσύνη, η ομάδα μας αποτελούμενη από έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένους επιστήμονες ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε project, συνεργάζεται για να επιλύσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις καινοτομίας, να ανεβάσει την απόδοση της καινοτομίας τους και τελικά να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά τους και την κερδοφορία.

 

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και κάνοντας χρήση των εμπειριών μας, την επιστημοσύνη, τα στοιχεία έρευνας αγοράς και data analytics, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της εταιρεία σας, που με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, και με την χρήση artificial intelligence, την τοποθετούμε στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού αλλά και στην νέα εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

 

Δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγική διαδικασία, στην καινοτομία και εφαρμογή, στην δημιουργία και την λειτουργία του τμήματος RND –Έρευνας και Ανάπτυξης του πελάτη. Στην επεξεργασία και χρήση αποβλήτων για κυκλική οικονομία,  στην μελέτη και ανάπτυξη συσκευασιών, στην εφαρμογή αυτοματισμών, στον σχεδιασμό για την μείωση του παραγωγικού κόστους, στην ανάπτυξη του brand and branding και στην εκπόνηση στοχευμένων μελετών έρευνας αγοράς.

 

 

Τι κάνουμε

Ποια είναι η ειδικότητα μας;

Δραστηριοποιούμαστε στον Aγροδιατροφικό τομέα, με στόχο την συμβουλευτική σε εταιρίες πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης. Αξιοποιώντας αποδεδειγμένες μεθοδολογίες και πολύτιμη εμπειρογνωμοσύνη, η ομάδα μας αποτελούμενη από έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένους επιστήμονες ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε project, συνεργάζεται για να επιλύσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις καινοτομίας, να ανεβάσει την απόδοση και τελικά να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά τους και την κερδοφορία. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και κάνοντας χρήση data analytics, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και κάνοντας χρήση artificial intelligence, την τοποθετούμε στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού.
 

Δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγική διαδικασία, την καινοτομία και εφαρμογή. Οργανώνουμε και εκπαιδεύουμε το RND σας, σχεδιάζοντας και κάνοντας όλες τις ιδέες σας προϊόντα.

Με άλλα λόγια είμαστε το μέσο μεταφοράς τεχνογνωσίας στον τομέα των τροφίμων ώστε γρήγορα και αποδοτικά να μετατρέπεται το ερευνητικό προϊόν σε οικονομικό αποτέλεσμα με παγκόσμια εμβέλεια. Διότι η έρευνα χρειάζεται χρήματα, ενώ η καινοτομία παράγει πλούτο.

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε μας

Η εμπειρία μας επεκτείνεται στους τομείς

 • Βιομηχανία τροφίμων
 • Διαχείριση αποβλήτων
 • Εφαρμοσμένη καινοτομία
 • Σχεδιασμός μηχανημάτων και ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής
 • Συσκευασία
 • Εφαρμογή Τεχνητής νοημοσύνης και ολοκληρωμένης ιχνηλασιμότητας των προϊόντων
 • Ανάπτυξη Brand and Branding
  Ανάπτυξη και εκπαίδευση τμήματος RnD

Και απευθύνεται σε

 • Μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων
 • Startups
 • Βιομηχανίες
 • Ακαδημαϊκά ινστιτούτα & Οργανισμοί

Εάν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα που ακολουθούν την τάση της αγοράς, τις ανάγκες του καταναλωτή, την αναβάθμιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων και της αλυσίδας των τροφίμων, την ανάπτυξη νέων συσκευασιών, την ενεργειακή μείωση με την χρήση νέων τεχνολογιών, την περιβαλλοντική ανακύκλωση και προστασία


Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι Υπηρεσίες μας

Η Εταιρία

Δραστηριοποιείται στον Aγροδιατροφικό τομέα, με στόχο την συμβουλευτική́ σε εταιρίες πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης. Αξιοποιώντας αποδεδειγμένες μεθοδολογίες και πολύτιμη εμπειρογνωμοσύνη, η ομάδα μας αποτελούμενη από έμπειρους συνεργάτες και  εξειδικευμένους επιστήμονες συνεργάζεται για να επιλύσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις καινοτομίας, να ανεβάσει την απόδοση της καινοτομίας τους και τελικά να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά τους και την κερδοφορία.

Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, την εφαρμογή́ νέων τεχνολογιών στην  παραγωγική́ διαδικασία και την καινοτομία και εφαρμογή

Strategic Planning

Η εταιρία λειτουργεί σαν κέντρο καινοτομίας για την μεταφορά και εφαρμογή της έρευνας και της γνώσης για την ανάπτυξη μεθόδων παραγωγής κέρδους στον κλάδο των τροφίμων.

 

Σχεδιασμός και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, έρευνα και ανάπτυξη αγοράς, μελέτες παραγωγικής διαδικασίας και εφαρμογές νέων τεχνολογιών στην παραγωγή τροφίμων, σχεδιασμό νέων μηχανημάτων και παραγωγικών διαδικασιών, υπολογισμό θερμικών επεξεργασιών σε τρόφιμα, σχεδιασμός  νέων συσκευασιών, διασύνδεση ακαδημαϊκών μελετών στην βιομηχανία, υιοθέτηση και κατανόηση αυτών με σκοπό την βελτιστοποίηση της ποιότητας,  τον καλύτερο σχεδιασμό της παραγωγικής διαδικασίας, την καλύτερη διείσδυση σε νέες αγορές και την αύξηση της κερδοφορίας,  ανακύκλωση και επεξεργασία βιομηχανικών αποβλήτων.

Feedback Πελατών

Τι λένε για εμάς

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο