Η εμπειρία μας επεκτείνεται στους τομείς

services

Βιομηχανίες & παραγωγικές εταιρείες Τροφίμων

Παραγωγικές μονάδες επιτραπέζιας ελιάς και λαδιού, αποξήρανσης, κατάψυξης, special products, φαρμακευτικά λειτουργικά προϊόντα

services

Ερευνητικά ιδρύματα

Ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα- εργαστήρια

services

Startup

Νέες επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίμων σε πρωτογενή και δευτερογενή μεταποίηση

Χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτούς

Η εμπειρία μας επεκτείνεται στους τομείς

  • Βιομηχανία τροφίμων
  • Διαχείριση αποβλήτων
  • Εφαρμοσμένη καινοτομία
  • Σχεδιασμός μηχανημάτων και ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής
  • Συσκευασία
  • Εφαρμογή Τεχνητής νοημοσύνης και ολοκληρωμένης ιχνηλασιμότητας των προϊόντων
  • Ανάπτυξη Brand and Branding
  • Ανάπτυξη, λειτουργία και εκπαίδευση τμήματος RnD

Απευθύνεται σε

  • Μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων
  • Startups
  • Βιομηχανίες
  • Ακαδημαϊκά ινστιτούτα & Οργανισμοί

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς, τις ανάγκες του καταναλωτή, την αναβάθμιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων, την ανάπτυξη νέων συσκευασιών, την ενεργειακή μείωση με την χρήση νέων τεχνολογιών, την περιβαλλοντική ανακύκλωση και προστασία

 

leftbg
features
Έργα

Μερικά πρότυπα των έργων μας

Ανάπτυξη νέων προϊόντων/Βελτίωση

Ενεργειακά και λειτουργικά ποτά, προβιοτικά προϊόντα. Βελτίωση λειτουργικότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, βελτίωση συνταγών παγωτού, νέα προϊόντα καφέ, βελτίωση της γεύσης σε αρτοσκευάσματα και τσουρέκι

Εφαρμογή τεχνολογιών

Αύξηση παραγωγής ελαιόλαδου, μειωμένη αλατότητα στις επιτραπέζιες ελιές. Νέες τεχνολογίες για την αποξήρανση φρούτων και λαχανικών

Ερεύνα και ανάπτυξη

Αύξηση διατηρισιμότητας και υγιεινής τροφίμων, χρήση πολυφαινολών σε νέα προϊόντα

Τεχνική μελέτη

Σχεδιασμό και τεχνική μελέτη στο πρόγραμμα καινοτομικής επιχειρηματικότητας για τον σχεδιασμό καινοτόμας εφαρμογής στην αποξήρανση φρούτων, Ανάπτυξη concept αγροτουριστικού εκπαιδευτικού αγροκτήματος

Σχεδιασμός γραμμών παραγωγής τροφίμων

Παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς, μελέτη και σχεδιασμός εργοστασίου γάλακτος, γιαουρτιού και παγωτού, μελέτες και σχεδιασμός επεξεργασίας αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων

Επιτυχίες

36

Συνεργάτες

23

Πελάτες

16

Έργα μας

Χρήση υποπροϊόντων του καφέ για την δημιουργία νέων λειτουργικών τροφίμων, ενισχύοντας την κυκλική οικονομία

Λειτουργικά snacks, ψωμί, μπισκότα

 

Λειτουργικά ποτά

Italian snack bars

Βιομηχανία εμφιάλωσης νερών- Ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση την ιδιαιτερότητα του φυσικού νερού τους, λειτουργικά ποτά (healthy drinks)

Ανάπτυξη της δυναμικής των παραδοσιακών παραγωγικών διαδικασιών με στόχο τις παγκόσμιες τάσεις αγοράς (προβιοτικά προϊόντα, καφές)

Roasting coffee

Εφαρμογή νέων ερευνών στην μικροβιολογία και την βιοτεχνολογία για την αύξηση της υγιεινής και διατηρησιμότητας των τροφίμων

Fig

Παραγωγή παγωτού- νέες τάσεις

Συμμετοχές σε εκθέσεις

Έχουμε συμμετάσχει στους σχεδιασμούς μεγάλων βιομηχανιών τροφίμων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Ιορδανία, Τουρκία, Uzbekistan, Ρωσία κ.α

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο