Τα νέα μας – Νοέμβριος

Η εταιρία μας ακόμη και σε συνθήκες lockdown συνεχίζει τις εργασίες και τα προγράμματα που συμμετέχει

  • Στο πρόγραμμα κουπόνια καινοτομίας ΜΜΕ κεντρικής Μακεδονίας με θέμα τυποποίηση της παραγωγικής διαδικασίας παραδοσιακής πυτιάς με προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση και εφαρμογή μεθόδων για παραγωγή υγρής πυτιάς με το τμήμα του ΑΠΘ και ελληνική παραγωγική μονάδα.  

-Συμμετοχή και ενημέρωση της πλατφόρμας FACE Network ομάδας μικρών Ευρωπαϊκών τυροκομείων με τα αποτελέσματα.

  • Στο πρόγραμμα Σχέδια Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας με σχέδιο για την καινοτομική εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την αποξήρανση φρούτων της περιοχής Αριδαίας, μεταξύ ΜΜΕ, του ΑΠΘ και της εταιρίας μας σαν επιστημονικό συνεργάτη.
  • Η εταιρία μας έχει διακριθεί σαν μια από τις 10 καινοτόμες start up σε διαγωνισμούς καινοτομίας, πολλοί από αυτούς είναι σε τελικές διαδικασίες αξιολόγησης

Έχει  επιλεγεί με τα νέα προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί από το εργαστήριο μας συνεχίζοντας  την ανάπτυξη τους με την βοήθεια και την χρηματοδότηση των άμεσων ενδιαφερόμενων εταιριών.

  • Νέα projects είναι στην διαδικασία υλοποίησης, με την δυναμική ανάπτυξης προϊόντων με χρήση υποπροϊόντων του καφέ. Προϊόντα με λειτουργικές ιδιότητες αυξημένης θρεπτικής

-Σνακ, energy bars, cookies, κράκερ, αρτοσκευάσματα, μπισκότα.

– Νέες βελτιωμένες συνταγές με λειτουργικές ιδιότητες, low carbs,vegan, high fibers & low caffeine

  • Η εταιρία μας έχει αναλάβει τον σχεδιασμό & την υλοποίηση μονάδας συσκευασίας λαδιού με Συνεταιρισμό στην κεντρική Χαλκιδικής με

2 γραμμές εμφιάλωσης ελαιόλαδου Χαλκιδικής.

  • Η εταιρία μας συνεργάζεται, αξιολογεί & υποστηρίζει τα καλύτερα ελαιόλαδα της

Ελλάδας.

Και αυτή την χρονιά το Βιοδυναμικό – DEMETER αγουρόλαδο από την περιοχή ΚΟΥΣΣΕΣ Ηράκλειου έχει επιλεγεί σαν το καλύτερο ποιοτικά λάδι με τα πιο υψηλά χαρακτηριστικά φυσικοχημικά & γευστικά.

Kouses oil
  • Συνεργασία για ανάπτυξη νέων προϊόντων με αποξηραμένα φρούτα, με χρήση νεών μεθόδων και μηχανημάτων, σε μερικώς ενυδατωμένα φρούτα, με αρώματα, αυξάνοντας τις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες τους.

Πρόσφατα άρθρα

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο