Τα νέα μας – Ιουλίου

 1. Εγκατάσταση και λειτουργία μονάδων αποβλήτων  επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου

Η επεξεργασία των αποβλήτων που προκύπτουν από το φάσμα βιομηχανικών δραστηριοτήτων επεξεργασίας ελιάς και ελαιόλαδου (βιομηχανικά απόβλητα) συνήθως παρουσιάζει μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα, με συνέπεια η διαχείριση τους να είναι εκτός βασικού αντικειμένου για μια βιομηχανία, καθιστώντας την επιρρεπή σε παραβάσεις και υπέρβαση των ορίων απόρριψης σε αποδέκτη, όπως αυτά ορίζονται στην εθνική και διεθνή νομοθεσία.

Tree

Η εταιρεία μας ‘’Chatzilia Food Innovation’’  αναλαμβάνει τη  λειτουργία, τη συντήρηση και τον έλεγχο της εγκατάστασης επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτων, διευκολύνοντας τον πελάτη και απαλλάσσοντάς τον από την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης της μονάδας επεξεργασίας, βοηθώντας τον να στοχεύσει στην βασική δραστηριότητά του.

Οι υπηρεσίες αφορούν την πλήρη επίβλεψη και λειτουργία των μονάδων επεξεργασία αποβλήτων σε θέματα συντήρησης εξοπλισμού και παρακολούθησης της επεξεργασίας και είναι:

Αpoblhta
 • Λειτουργία – συντήρηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας αποβλήτων
 • Μετρήσεις καταγραφή και παρακολούθηση
 • Ανακυκλοφορία επεξεργασμένων στην παραγωγική διαδικασία
 • Προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού
 • Περιβαλλοντικές και χημικοτεχνικές μελέτες
 • Εγκατάσταση συστημάτων τηλεδιαχείρισης (SCADA), με μετάδοση των πληροφοριών και εντολών σε πραγματικό χρόνο για την πλήρη αυτοματοποίηση και το συνεχή έλεγχο της μονάδας

Η παρακολούθηση και ο έλεγχος των εγκαταστάσεων γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και είναι συνεχείς και επί εικοσιτετράωρου βάσεως και σε περίπτωση δυσλειτουργίας η επέμβαση της υπηρεσίας είναι άμεση, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας και της βασικής βιομηχανικής δραστηριότητας.

 1. Διάκριση σε διαγωνισμό Food start up καινοτομίας

Η ομάδα μας έπειτα από την αξιολόγηση των προτάσεων του Trophy-Τροφή Challenge, συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες ομάδες απ’όλη την Ελλάδα της κατηγορίας Food-Tech Startup.

Project ‘’Coffee waste think green’’, χρήση του σπερμοδέρματος- υποπροϊόν του καφέ- για την παραγωγή εδώδιμου χαρτιού, χρηστικά προϊόντα, φιλμ συσκευασίας με βιοδραστικές ιδιότητες.

Η έρευνα συνεχίζεται στην μοντελοποίηση των αποτελεσμάτων για την παραγωγή εδώδιμου χαρτιού, φιλμ συσκευασίας με βιοδραστικές ιδιότητες, χρηστικών ανακυκλώσιμων προϊόντων – καπάκια, καλαμάκια, ποτήρια και η εφαρμογή για την εκτύπωση των προϊόντων με 3D printing.

Paper Products
 1. Ζωοτροφές και προώθηση συνταγών σιτηρεσίου στον κλάδο των παραγωγικών ζώων

Κατόπιν συμφωνίας η εταιρία μας έχει αναλάβει την προώθηση  ζωοτροφών και ειδικών συνταγών σιτηρεσίου στον κλάδο των παραγωγικών ζώων σε συνεργασία με όμιλο εταιριών παραγωγής ζωοτροφών με τελευταίας τεχνολογίας γραμμές παραγωγής –expander

 1. Νέες τάσεις στην αγορά των γαλακτοκομικών – Έρευνα

Βασιζόμενοι στις αναλύσεις και στατιστικές διάθεσης του γάλακτος στην EU, έχουμε στοχεύσει σε έρευνα αγοράς για την ανάλυση και την έρευνα των νέων τάσεων και των εφαρμογών νέων τεχνολογιών στην παραγωγή και την αγορά νέων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Utilisation of milk _EU 28-2016

Όλα τα αποτέλεσμα των ερευνών μας θα δημοσιευτούν του επόμενους μήνες.

Μαζί μας στην έρευνα συμμετέχουν εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών, εταιρίες πρώτων υλών και συστατικών και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

 1. Νέες τάσεις στην αγορά της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου-Έρευνα

Βασιζόμενοι στις παρακάτω αναλύσεις και στατιστικές, έχουμε στοχεύσει σε έρευνα αγοράς για την ανάλυση και την έρευνα των νέων τάσεων των προϊόντων ελιάς και ελαιόλαδου και των εφαρμογών νέων τεχνολογιών και συσκευασιών στην παραγωγή διαδικασία.

Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπουμε την εξέλιξη της ποσότητας

Consumption

Λόγοι για τον Περιορισμό́ Κατανάλωσης Επιτραπέζιων Ελιών

Οlives oil

Ελαιόλαδο

Oil in bottles

Διάγραμμα Τιμής ισορροπίας ελαιόλαδου

Olive Oil Consumption

Όλα τα αποτέλεσμα των ερευνών μας θα δημοσιευτούν του επόμενους μήνες. Μαζί μας στην έρευνα συμμετέχουν παραγωγικές μονάδες ελαιοτριβείων, πιστοποιημένα συσκευαστήρια και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Πρόσφατα άρθρα

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο