Tα νέα μας ‘ΜΑΙΟΣ 2022’

• ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
H Επιχείρηση μας με αριθ. 03 απόφαση της 3ης/01.03.2022 ΤΟΥ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εγκρίθηκε και εγγράφηκε στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων.
Είμαστε έτοιμοι και μαζί με όλους τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε όλο τον Αγροδιατροφικό τομέα να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα δίνοντας έμφαση σε καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογίες που αφορούν την ποσοτική και ποιοτική βελτιστοποίηση της παραγωγής και την προστασία του περιβάλλοντος για την ενίσχυση της παραγωγής.

  • COFFEE BY-PRODUCTS AND THEIR USE FOR UPCYCLING

Η εργαστηριακή και ερευνητική ομάδα μας συνεχίζει να καινοτομεί στις εφαρμογές χρήσης των coffee byproducts με νέα προϊόντα ενισχύοντας την κυκλική οικονομία. Cookies με διατροφικούς ισχυρισμούς ως πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών ινών.

  • ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ

Η συνεργασία μας με εταιρία παραγωγής και συσκευασίας οσπρίων για την πρώτη παγκόσμια και καινοτόμο παραγωγή savory protein bars, VEGAN αμιγώς από πρώτες ύλες Ελληνικών οσπρίων.

Οι πρώτες με φυσικά ολόκληρα όσπρια. Μπάρα Πρωτεΐνης 12% από τραγανά όσπρια με Πηγή Φυτικής Πρωτεΐνης και Υψηλή περιεκτικότητα σε Φυτικές Ίνες.

Γεύσεις: Ελληνικά μυρωδικά, Ψητά λαχανικά, Μεσογειακή

  • ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Τώρα και στα συσκευασμένα βιολογικά προϊόντα, μπορούμε να αυξήσουμε την ημερομηνία λήξης τους με την χρήση shelf life extenders, φυσικών οργανικών ενώσεων που παράγονται από φρούτα και χρησιμοποιούνται σαν multi-hurdle αντιοξειδωτικοί και αντιμικροβιακοί παράγοντες.

Χρήση με σε μία πληθώρα προϊόντων τροφίμων, όπως σε προϊόντα ελιάς, γαλακτοκομικά, τυριά, σάλτσες, χούμους κτλ.

Νέες προτάσεις για προϊόντα με σαφώς μεγαλύτερη διατηρησιμότητα σε έξυπνες συσκευασίες, με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Επιτυγχάνεται, διατήρηση του χρώματος, προστασία από ανεπιθύμητες οξειδώσεις, διατήρηση της χαμηλής μικροβιακής χλωρίδας και προέκταση της ημερομηνίας λήξης των προϊόντων.

Πλήρης εργαστηριακή υποστήριξη, υποστήριξη για την νομοθεσία τροφίμων και την νομότυπη ετικέτα.  

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Αναστολή συνολικού αριθμού μικροοργανισμών (TPC)

Βελτίωση της οξειδωτικής σταθερότητας

Παράταση διάρκειας ζωής

Καθαρά συστατικά ετικέτας

  • ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΩΝ

Σε συνεργασία με εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων, έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί νέα γραμμή για την παραγωγή καύσιμης ύλης από υποπροϊόντα του καφέ για ενεργειακή αυτονομία.  

Παραγωγή pellets και coffee logs

Πλήρης μελέτη και σχεδιασμός για την εγκατάσταση και λειτουργία

Τώρα πλέον ο καφές μας ζεσταίνει 

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Σε συνεργασία με την εταιρεία SALHER και BIGTEM HELLAS σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας υγρών αποβλήτων σε βιομηχανικές μονάδες τροφίμων, νοσοκομεία, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, δήμους και κοινότητες.

Λύσεις που αποφέρουν ανακύκλωση και επεξεργασία νερού, μείωση της χρήσης νερού, επεξεργασία  στο επιθυμητό επίπεδο BOD και COD.

Μελέτη σχεδιασμός και υλοποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε μονάδας  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο