Τα νέα μας – LATEST 2021

Η εταιρία μας ακόμη και σε συνθήκες lockdown συνεχίζει τα projects

Η εργαστηριακή και ερευνητική ομάδα μας συνεχίζει να καινοτομεί στις εφαρμογές χρήσης των coffee byproducts με νέες εφαρμογές.

Τα νέα προϊόντα μας είναι η παρουσίαση ενεργειακού ποτού με συστατικά από τα υποπροϊόντα του καφέ, γάλα κακάο, μπάρες και cookies με αυξημένη πρωτεΐνη και φυτικές ίνες στους διατροφικούς ισχυρισμούς.

Οι νέες μας μελέτες πλέον επικεντρώνονται στην χρήση των υποπροϊόντων αυτών για παραγωγή coffee beverages, αλλά και την χρήση αυτών για την παραγωγή συστημάτων για την προσρόφηση των βαρέων μετάλλων από το νερό και αποβλήτων ελαιοτριβείων.

– Νέο project σε συνεργασία με εταιρία παραγωγής οσπρίων για παραγωγή savory protein bars, VEGAN αμιγώς από πρώτες ύλες Ελληνικών οσπρίων.

-Παραγωγή ελληνικά τσάγια με άρωμα Μαστίχας Χίου

– Στα πλαίσια της ανακύκλωσης των υποπροϊόντων του καφέ σχεδιάζει νέα γραμμή για την παραγωγή καύσιμης ύλης από υποπροϊόντα για την ενεργειακή αυτονομία βιομηχανικών μονάδων

– Η εταιρία μας έχει ενταχθεί στην οικογένεια του “The People’s Trust”, και έχει χρηματοδοτηθεί με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της για εξειδικευμένο εξοπλισμό και στον τομέα της ανάπτυξης νέων προϊόντων, των καινοτομικών εφαρμογών και τον σχεδιασμό καινοτομικών γραμμών παραγωγής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310 500 672

Το συμβουλευτικό μας δίκτυο επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο